28. 9. 2016

HOMECOMING

Minulý týden jsme měli Homecoming Week. Asi ne všichni víte, co to je, já tomu po pravdě taky úplně nerozumím, každopádně to má být týden jakože přivítání zpátky ve škole.

Každý rok je jiné téma, u nás to letos byly Decades. Freshmen (prváci) měli 50's, sophomores (druháci) 70's, juniors (předposlední ročník) 60's a seniors (maturanti) 80's.

Jelikož je Emily v leadershipu, což je taková studentská rada, která zařizuje všechny tyhle akce, tak měla na starosti společně s dalšíma spolužákama připravit vůz na páteční parade. Její spolužáci jsou ale neschopný nebo si myslí, že se Emily nudí, a tak nic nedělali, vlastně jo, ve středu večer se začali zajímat, co se teda vlastně připravuje. Takže vůz tvořila naše rodina, vážně obdivuju Tima i Monicu, kolik tomu obětovali, nakonec to nebyl vůz juniorů, ale spíš rodiny Nagel.

To ale předbíhám, v pondělí byl bonfire, na začátku nechtěl oheň chytnout, ale nakonec to bylo vážně obrovský. Elephant Ear, ledová tříšť, dj, roztleskávačky... pravá Amerika.
V dalších dnech jsme se měli tématicky oblíkat, pondělí černobílá, čtvrtek v neonových barvách...
Pak přišel pátek, normální školní den. Odpoledne se pak převezl vůz i s konstrukcí a plakátama ke škole, všechno se muselo nachystat, doladit. Junioři si vyzkoušeli svoje představení, přilepili jsme všechno tunou lepenky a doufali, že to vyjde. Největší strach byl z deště, protože se blížily vážně děsivý mraky, a silnýho větru, nakonec to byly na oregonský poměry jen lehký přeháňky. No a pak už konečně poločas fotbalu, napřed tancoval tým, ve kterým je Emily (Emily, přestože všechno zařizovala, se finálních příprav neúčastnila, protože musela trénovat, byla z toho chudák hrozně nervózní), hned po tom vyrazil "průvod", spíš průjezd aut s vozy. Každý ročník měl svůj vůz a představení/tanec k tomu. Některý lidi to brali jako srandu, některý víc vážně, ale všem se to povedlo a bylo to fakt hezký.
Pak se dohrál fotbal, který jsme teda nakonec prohráli, a následoval Homecoming Dance, taková diskotéka. Hudba byla fakt dobrá, ale Američani jsou na mě asi moc divoký nebo jsem byla unavená. Tancovali jako šílený, všichni na sebe byli namačkaný. Evidentně se bavili, ale na mě už toho bylo asi moc, a tak jsem se radši nechala odvézt domů dřív.

Takže tak HOMECOMING. Bylo to pěkný, vážně se mi libí, jak se tady ty lidi zapojujou a účastní školních akcí. Každopádně myslím, že je dobře, že je to za námi. Můžeme uklidit garáž a Emily, stejně jako i Monica a Tim mají o tunu starostí/stresu míň.

Žádné komentáře:

Okomentovat